Search
Search
Close this search box.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke

Milija Miletić: Jednaki uslovi za poljoprivrednike u Nišavskom okrugu i širom Srbije!”

Ukupan broj pregleda

Reklamni prostor

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene Seljačke Stranke, Milija Miletić, istupio je sa zahtevom za pravedne uslove za poljoprivrednike na teritoriji Nišavskog okruga i širom Srbije. Ovaj zahtev podrazumeva obezbeđivanje 70 procenata povraćaja od osiguranja poljoprivrednih useva, uzimajući u obzir specifične izazove sa kojima se suočavaju poljoprivrednici u ovom regionu.

Narodni poslanik Milija Miletić, ilustracija, foto: Pixabay.com / Agro Savet
Narodni poslanik Milija Miletić, ilustracija, foto: Pixabay.com / Agro Savet

Jedan od ključnih problema sa kojima se poljoprivrednici suočavaju u Nišavskom okrugu jeste blizina niškog aerodroma, što otežava korišćenje protivgradnih raketa za zaštitu useva. Milija Miletić insistira na tome da se poljoprivrednicima omogući povraćaj od 70% od troškova osiguranja kako bi se nadoknadile potencijalne štete uzrokovane vremenskim nepogodama.

Pored toga, poslanik Miletić takođe traži povećanje premija za poljoprivrednike čiji su usevi izloženi riziku koji ne mogu kontrolisati.

Njegova namera je da se obezbedi da poljoprivrednici u Nišavskom okrugu i drugim regionima Srbije imaju iste šanse i uslove za uspešno bavljenje poljoprivredom, nezavisno od geografskih specifičnosti.

Ovaj zahtev Milije Miletića ukazuje na potrebu za sistemskim rešenjima i podrškom za poljoprivrednike kako bi se obezbedila sigurnija i održiva budućnost za poljoprivredu u Srbiji.

Najnovije na portalu

Odličan za dvorište

Otkrijte čaroliju Lagoto Romanjoli: Pas sa stogodišnjom tradicijom lovca i pratioca

Bogatstvo za zdravlje

Domaći čajevi

Dobro je znati

Pčele u februaru: Pripreme za prolećnu sezonu

AgroSaveti-White

Dobro je znati

Pčele u februaru: Pripreme za prolećnu sezonu

AgroRecepti-White

Pojačaj zdravlje!

Otkrijte prednosti soka od crvene cvekle za vaše zdravlje